Fabrica de Emoții Craiova | Schimbă locația
Parteneri & Colaboratori

Parteneri & Colaboratori

În secțiunea de mai jos regăsiți câțiva dintre partenerii noștri de încredere și colaboratorii cu care am avut privilegiul de a lucra:

Explore Academy

Explore Academy a luat naștere din pasiunea de a ajuta elevii să dobândească cunoștințe solide la Matematică și Informatică și pentru a ajuta persoanele să – și găsească un job în domeniul IT , prin programe de mentorat personalizate și adaptate nevoilor și nivelului lor de cunoștiințe. În prezent, oferim servicii de meditații online de calitate, la o varietate de materii.

Radu Bălănescu

Am absolvit Facultatea de Psihologie, am Masterul în ,,Comunicare și Influență Socială” și formarea în ,,Psihoterapie Integrativă”.
De când am pornit pe acest drum mă pregătesc constant, atât prin ședințe individuale și de grup cât și prin supervizare pe cazurile la care lucrez. Până în prezent, am acumulat peste 1000h de dezvoltare personală în formarea de bază. Nu am de gând să mă opresc aici!

Lumea lui Andrei

Magazin de familie – Tot ce ai nevoie pentru copilul tau poate fi si personalizat

Avem hainute bebe, jucarii, carucioare, patuturi, scaune auto, articole ingrijire copii, scutece si detergenti pentru copii, trusouri de botez, invitatii petreceri si botez, nunta, canvas-uri, albume foto cartonate, brelocuri, tricouri/ cani personalizate si multe-multe altele. 

„Pentru ‘Lumea lui Andrei‘, am dorit să adunăm tot ce este necesar sub același acoperiș, pentru a simplifica experiența de cumpărături a proaspetelor mămici și tătici.

Cu pasiune și efort, am creat un loc special în care produsele pentru copii pot căpăta o notă unică și specială prin personalizare, conform preferințelor fiecărui client”, spune fondatorul magazinului, Cristi Ivan.

Un punct de atracție major în magazinul nostru este gama variată de produse pentru îngrijirea copiilor. De la scutece premium și detergenți delicati la seturi complete pentru îngrijire, prioritizăm siguranța și confortul, oferind părinților încredere în produsele pe care le achiziționează pentru micuții lor.

Înțelegem că fiecare copil este unic, așa că ne-am asigurat că majoritatea produselor noastre pot fi personalizate. De exemplu, hăinuțele și tricourile noastre pot fi inscripționate cu numele sau mesaje speciale, transformându-le în cadouri minunate pentru evenimente speciale. De la trusouri de botez elegant brodate la invitații personalizate pentru petreceri de botez, fiecare detaliu este creat cu atenție pentru a crea amintiri frumoase.

Aceste detalii fac diferența și aduc zâmbete atât pe chipurile celor mici, cât și ale părinților.

Lumea lui Andrei” este mai mult decât un simplu magazin pentru copii și mamici. Este o destinație specială în care iubirea și atenția se întâlnesc cu personalizarea și bucuria copilăriei.

Cu diversitatea și calitatea produselor noastre, suntem aici să fim partenerul tău de încredere în creșterea micuților și pentru a crea amintiri memorabile pentru întreaga familie.

Așadar, te invităm să ne vizitezi în Chiajna și să descoperi lumea noastră!

Editura PSIHOBOOKS

Cine Suntem

Suntem printre profesioniștii din România in domeniul psihoterapiei individuale, de cuplu și de familie. Misiunea noastră ca psihoterapeuți este să îi ghidăm și să îi însoțim înspre îmbunătățirea calității vieții, pe cei care ne invită să le fim alături în acest demers.

După o experiență de peste 10 ani în psihoterapie individuală, de cuplu și de familie, ne dorim să oferim cât mai multor persoane un instrument ușor de accesat, prin care să înceapă sau să continue demersul de căutare, înțelegere și transformare interioară.

Astfel a luat naștere editura PsihoBooks – cărțile noastre, alese cu mare grijă față de cititori, se adresează tuturor persoanelor care vor să facă o schimbare în bine în ceea ce privește calitatea vieții emoționale.

Scopul Nostru

Scopul nostru este să ne asigurăm că fiecare carte pe care o vei citi din partea editurii PsihoBooks va fi un companion de nădejde în călătoria ta spre atingerea echilibrului și a armoniei interioare. Cărțile pe care le alegem sunt validate de specialiști în domeniul sănătății psihice și emoționale, astfel că informația este atent filtrată pentru ca cititorii să beneficieze doar de un conținut care să fie de un real folos. În acest scop, ne asigurăm că toate cărțile noastre vor conține explicațiile necesare pentru a înțelege atât mecanismele psihologice, cât și metodele practice pentru a produce efectele de schimbare dorite. Aceste metode ajută în demersul psihoterapeutic, dar, în același timp, pot fi și instrumente utile în procesul tău de autocunoaștere.

Skinart by Alexandra Hotico

Salut, sunt Alexandra Hotico, specialistul tau in dermopigmentare cu o experienta de mai bine de jumatate de deceniu si o pasiune plina de viata pentru aceasta arta.
Refacerea formelor si culorilor in tatuajul cosmetic impreuna cu experientele personale m-au facut sa recunosc impactul profund pe care il poate avea dermopigmentarea, mai ales asupra persoanelor care au suferit interventii chirurgicale, traumatisme sau a celor cu afectiuni congenitale.

In toti acesti ani am acumulat cunostinte in domeniul dermopigmentarii de la experti internationali, dar si de la medicii curatori ai clientilor carora le-am oferit serviciile mele. In acest fel studiul individual, colaborarile si participarile la cursuri online si offline m-au facut un profesionist sigur si increzator.

Misiunea mea ca specialist in dermopigmentare paramedicala este de a fi un partener empatic si de incredere pentru fiecare client, oferind solutii personalizate si adecvate cerintelor individuale. Experienta si pasiune ma fac sa inteleg nevoile si preocuparile fiecarui client pentru a putea oferi o experienta unica si placuta, care sa imbunatateasca starea de spirit si sa restabileasca clientilor increderea in sine. 

In calitate de specialist in dermopigmentare paramedicala imi doresc sa transform industria dermopigmentarii intr-un domeniu transparent, in care oamenii sa se simta in siguranta, mai confortabil, sa fie mai informati in legatura cu procedurile pentru a le putea fi mai usor sa aleaga specialisti in functie de abilitatile si experienta acestora, nu doar in functie de pret. 
Am ales sa fiu un artist al frumusetii naturale si al increderii de sine pentru a putea crea o lume mai frumoasa si mai plina de incredere pentru fiecare client fiindca acolo un natura si medicina nu mai pot ajuta, arta vine in sprijin.

Parteneriate și colaborări

Dacă sunteți interesat să deveniți unul dintre partenerii noștri sau să începem o colaborare, vă rugăm să ne contactați. Suntem întotdeauna deschiși la noi oportunități și suntem nerăbdători să creștem împreună.