Fabrica de Emoții Craiova | Schimbă locația
Eveniment Lansare

Lansare Fabrica de Emoții CRAIOVA

Bine ați venit la Fabrica de Emoții – locul unde începe călătoria spre o viață mai fericită și mai împlinită.

18 Noiembrie 2023 - Clinica Fabrica de Emoții Craiova

Data de 18 Noiembrie 2023 a marcat un moment deosebit în evoluția noastră. A fost momentul când am deschis ușile oficial pentru noua noastră clinică modernă și inovatoare din Craiova.

Suntem dedicați sănătății mintale și bine-înțeles, bucuriei de a trăi. Vă mulțumim că ne-ați fost alături!

Poze locație Fabrica de Emoții Craiova

Am deschis ușile oficial pentru noua noastră clinică modernă și inovatoare din Craiova. 

Vă așteptăm să ne cunoaștem mai bine 🙂
Adresa:
Strada Ion Maiorescu 4, etajul 3, Craiova.
Număr de telefon:0712 487 553.

Eveniment Mall Promenada - Vă mulțumim ca ne-ați fost alături!

Cu dragoste și recunoștință, dorim să vă transmitem sincerele noastre mulțumiri pentru că ați fost alături de noi în ziua lansării clinicii Fabrica de Emoții Craiova.

Suntem profund recunoscători pentru fiecare persoană care a venit la Mall Promenada pentru a sărbători împreună cu noi. Echipa Fabrica de Emoții a simțit sprijinul vostru cald și prietenos, iar acest lucru ne-a încurajat să continuăm să aducem emoții pozitive și evenimente speciale în nou formata comunitate din Craiova.

Vă mulțumim pentru că ne-ați onorat cu prezența voastră, pentru că ați făcut acest eveniment atât de memorabil și pentru că sunteți parte din familia noastră Fabrica de Emoții Craiova.

Galerie Foto Extinsă

Despre Noi

Suntem aici pentru a vă ghida și sprijini în dezvoltarea personală, rezolvarea problemelor și îmbunătățirea stării dumneavoastră de bine.

Echipa noastră de terapeuți experimentați și dedicati, vă oferă un mediu sigur și confidențial pentru a explora și înțelege mai bine sentimentele, gândurile și comportamentele care vă pot influența viața. Noi credem cu tărie că fiecare individ are potențialul de a se transforma și a-și atinge obiectivele personale.

La Fabrica de Emoții, abordăm o gamă variată de probleme, precum anxietatea, depresia, stresul, relațiile, încrederea în sine, și multe altele. Folosim tehnici terapeutice dovedite pentru a vă ajuta să vă redescoperiți echilibrul și să vă dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă atinge obiectivele personale și profesionale.

Indiferent de obstacolele cu care vă confruntați, suntem aici pentru a vă susține pe parcursul călătoriei dumneavoastră. Vă invităm să faceți primul pas spre o viață mai fericită și mai sănătoasă, programând o ședință cu unul dintre terapeuții noștri experimentați. La Fabrica de Emoții, vă ajutăm să construiți o viață plină de emoții pozitive și dezvoltare personală.

Eveniment Lansare

Pe data de 4 noiembrie vă așteptăm la ora 18:30, la Mall Promenada în zona de Food Court, unde vă așteaptă Robert Iovan – Corabia lui Barbă Deasă și întreaga echipa Fabrica de Emoții .
În cadrul evenimentului de lansare a Clinicii Fabrica de Emoții Craiova, vom organiza ateliere de pictură și origami , vom oferi premii și vă veți bucura de spectacolul interactiv oferit de Corabia lui Barbă Deasă.

Vă așteptăm cu brațele deschise!