Fabrica de Emoții Craiova | Schimbă locația
Evaluare Psihologică

Servicii de Evaluare Psihologică

Orice tratament pornește de la o evaluare clinică, deoarece înainte să poți trata o problemă trebuie să știi ce să tratezi.

Fiecare persoană este unică

Evaluarea psihologică nu se limitează la stabilirea unui diagnostic; ea vizează și înțelegerea trăsăturilor tale individuale care contribuie la apariția anumitor dificultăți.

Ce anume în felul în care percepi lumea, în modul în care relaționezi cu ceilalți sau în maniera în care îți formulezi obiectivele de viață te predispune la aceste provocări? Ce experiențe semnificative din trecutul tău sau modul în care le-ai gestionat până acum influențează acum apariția acestor probleme?

Cum se desfășoară ședințele

Orice proces terapeutic începe cu o evaluare clinică, deoarece înainte de a putea aborda o problemă, este esențial să înțelegi ce anume trebuie tratat, cum trebuie abordat, cum a evoluat până în prezent și cum poate fi ameliorat.

Pe scurt, acesta este scopul evaluării psihologice, care reprezintă primul pas înainte de a începe un tratament sau terapie individuală.

Prin intermediul evaluării, se identifică eventualele tulburări psihologice existente, precum și deficiențele în funcționarea psihologică care pot fi semnificativ îmbunătățite prin terapie. Aceasta poate fi efectuată pentru toate grupurile de vârstă și utilizează instrumente specifice și adecvate fiecărui client în parte, inclusiv teste psihologice, interviuri clinice și alte metode folosite de psihologii noștri clinicieni.

Începe călătoria în universul emoțiilor cu noi

Înțelegerea și gestionarea emoțiilor pot fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este disponibilă pentru a te sprijini. Nu ezita să ne contactezi folosind oricare dintre modalitățile afișate mai jos.