Fabrica de Emoții Craiova | Schimbă locația
Consiliere Parentală

Sedințe de Consiliere Parentală

Simți nevoia să discuți despre provocările vieții de părinte într-un mediu sigur în care nu vei fi judecat pentru gândurile tale?

Experiența de a fi părinte aduce bucurie și împlinire.

Exercitarea rolului de părinte este o sursă de bucurie și împlinire, însoțită de numeroase experiențe plăcute și amintiri prețioase. Copiii se schimbă pe măsură ce cresc și interacționează cu mediul din jurul lor.

Evoluția lor poate aduce cu sine o gamă variată de emoții, provocate de reușitele lor, de ambiția de a explora și a cuceri lumea, dar și de momentele de dezamăgire și nemulțumire în fața obstacolelor pe care le întâlnesc.

Cum te pot ajuta ședințele de Consiliere Parentală

Oricine devine părinte realizează că nu poate fi niciodată complet pregătit pentru provocările ce apar în relația cu propriul copil. Din acest motiv, părinții deseori resimt nevoia să discute despre aceste provocări într-un mediu sigur, unde pot exprima gândurile lor fără a fi judecați.

Scopul Fabricii de Emoții este de a asista părinții în redescoperirea importanței relației părinte-copil și în consolidarea acesteia, pe parcursul diferitelor etape de dezvoltare ale copilului, experiențelor și a individualității acestuia.

Această abordare este bazată pe colaborare: atât psihoterapeutul, cât și părintele aduc idei și soluții, iar acestea sunt discutate și explorate împreună.

Începe călătoria în universul emoțiilor cu noi

Înțelegerea și gestionarea emoțiilor pot fi primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată. Echipa Fabrica de Emoții este disponibilă pentru a te sprijini. Nu ezita să ne contactezi folosind oricare dintre modalitățile afișate mai jos.